1 minut med Caroline Lengholm – ny CFO på CSEC

Caroline Lengholm tillträder som CFO på C Security Systems. Caroline kommer närmast från Securitas IT organisation i rollen global IT business controller med fokus på större projekt. 

Välkommen till oss Caroline, hur känns det?

– Det ska bli otroligt kul att få kombinera mina kompetenser inom framförallt målstyrning och business controlling för att stötta C Security att växa. Med en bra översättning kan siffror berätta en historia som hjälper oss att ta rätt beslut för att realisera våra mål, strategi, och i förlängningen vår vision. Med tillväxt kan vi utveckla organisationen ytterligare och jag får energi av förbättringsarbete i och över gränsen mellan det operationella och det finansiella. – — Jag kan totalt nörda ner mig i både siffror och målstyrning, men när det gäller min nya roll handlar det väl framför allt om möjligheten att få vara med och förändra och förbättra lite i världen. 

Tack Caroline! Avslutningsvis: när var du riktigt modig senast?

– Exakt nu. När jag lämnar ett tryggt storbolag för en ny mer ansvarsfull roll i ett börsnoterat IoT-bolag med en häftig tillväxtresa framför sig.

Fler nyheter