CSEC väljer BCW


C Security Systems AB (CSEC) väljer BCW som sin strategiska kommunikationspartner i Sverige. 

CSEC, ett av de ledande svenska IoT-företagen, inleder sitt samarbete med BCW, kring strategisk företagskommunikation samt produktlanseringar, under hösten. 

– Det har varit en utdragen process, berättar Sara Torgnysdotter, kommunikations- och kulturansvarig på CSEC. Vi är i ett spännande skede och vill handplocka alla våra samarbetspartners och medarbetare. Till sist föll valet på BCW utifrån två kriterier: en global pr-byrå med stark lokal närvaro och marknadskännedom. BCW förstår den resa vi gör: Sweden first – sen världen. Sverige är den bästa marknad för att lansera och produktutveckla tech. Svenskarna är en kräsen och kunnig publik, vi har tuff väderlek och svår geografi, utvecklade digitala plattformar och stor teknisk ingenjörskonst. Vi känner att BCW inte bara kan relatera till våra produkter utan till hela resan och känslan för oss som organisation.

– Vi ser stora möjligheter och en ljus framtid för CSEC, som är ett företag som passar mycket väl ihop med vårt team, både när det gäller vår ämnesexpertis inom tech och vår marknadsledande kompetens inom kreativ konsument-PR. Vi är glada för förtroendet och ser fram emot att bidra till CSEC:s fortsatta tillväxt och framgångar, säger Marta Karlqvist, vd för BCW Group i Norden.

Fler nyheter