C Security Systems lanserar uppladdningsbar tracker

C Security Systems AB (CSEC) lanserar en uppladdningsbar tracker under november månad. Den kommer att få namnet Spåra PRO och blir ett komplement till den klassiska Spåran som i samband med lanseringen kommer att byta namn till Spåra CLASSIC. Med Spåra PRO blir det möjligt att skydda levande varelser och värdeföremål som kräver tätare uppdateringar. 

– Med Spåra PRO får vi ett komplett utbud av trackers som gör att vi kan möta alla kundbehov. Nu kan kunden själv välja vad som passar bäst, säger Johan Backer, Produktchef på CSEC. Den strömsnåla tekniken som är kärnan i våra produkter följer givetvis med i Spåra PRO. Det uppladdningsbara batteriet är dessutom rejält tilltaget. Det gör att kunden tryggt kan använda sin tracker under flera veckor upp till månader mellan laddningarna.

Medan Spåra CLASSIC laddas med utbytbara standardbatterier innehåller Spåra PRO ett uppladdningsbart batteri som laddas genom en USB-C kontakt. De yttre dimensionerna är desamma för båda trackers.  Spåra CLASSIC är i första hand ett digitalt stöldskydd med en tracker-funktion för att återfinna stulna och borttappade värdeföremål. Spåra PRO har också digitalt stöldskydd men erbjuder dessutom tätare positionsuppdateringar och möjlighet till live-tracking. 

Spåra PRO är den tracker som kommer att användas i hundselen med solcellsladdning som CSEC lanserar under första kvartalet 2022. Systemet är modulärt uppbyggt så den som köper en Spåra PRO kan i efterhand komplettera med en hundsele.

Bolaget lanserar samtidigt en motsvarande uppladdningsbar tracker till sitt skräddarsydda larm- och övervakningssystem för båtar. Den nya trackern kommer att kallas C-pod mini PRO och varianten med utbytbara batterier som har funnits på marknaden sedan ett drygt år tillbaka får namnet C-pod mini CLASSIC. 

För ytterligare pressinformation:

Sara Torgnysdotter

Kommunikationsansvarig C Security Systems AB

E:  sara@csec.group

M: +46 70 919 91 44

Fler nyheter