1 minut med Linnea Billaudel som intar CSECs kundsupport

Linnea Billaudel stärker upp servicen på CSEC och går in som ansvarig för kundsupport från och med oktober. 

– Jag vill verkligen lära mig det här säger, Linnea, som ser fram emot att kunna sätta sig in i de mer komplexa systemen. 

– Kunder ska alltid få svar snabbt – även när det är komplicerade ärenden! Det ska gå fort och smidigt.  

Linnea är född och bosatt på en ö och har service, djur och natur i sitt DNA. Det tycks självklart att hon ska vara på ett bolag som har smarta sensorsystem för båtar och djur och transport som affärsidé. 

– Det ska så klart bli enormt spännande att jobba på CSEC. Jag har gått naturbruksgymnasium med inriktning mot hästar, berättar Linnea. Tidigare har jag jobbat med restaurang, event och service. Det är kul med kundkontakt. Det första jag ska ta tag i nu är att sätta mig in i produkterna på djupet. Det är spännande att tänka på framtiden – efter hand kommer ju allt att kopplas upp. Jag är väldigt intresserad av hur sensorsystem i allt större utsträckning kan stötta samhället. Till exempel har jag ju växt upp på en ö har båt- och haft båtlivet runt knuten. Spåra och C-pod är ju verkligen produkter som underlättar för människor. Och så klart är jag nyfiken på CSECs lantdjursprojekt. Men främst handlar det om kundkontakt. Allra roligast ska det bli att lära känna kunderna, hålla kontakten och följa upp.

Med det hälsar vi Linnea välkommen ombord, välkommen!  

Fler nyheter