C-pod mini nominerad till DAME Design Award

C-pod mini har i hård konkurrens blivit nominerad att tävla i DAME Design Awards. Tävlingen organiseras av METSTRADE Show – världens största B2B-mässa i fritidsbåtbranschen. Mässan hålls i Amsterdam 15-17 november och vinnarna i DAME Design Awards utses på mässans första dag. 

C-pod mini är nominerad tillsammans med fyra andra produkter i kategorin ”life saving and safety equipment”. I valet av nominerade bidrag bedöms bland annat användarvänligheten, prisbilden och graden av innovation och vilket genomslag produkten förväntas få i branschen.

− Nomineringen är ett kvitto på att vi har en relevant produkt som löser verkliga problem på ett innovativt och kostnadseffektivt sätt, säger CSEC:s vd Jacob Lundberg. Det stora intresset från ledande försäkringsbolag talar också för att C-pod mini kommer att få ett stort genomslag i hela branschen. 

METSTRADE Show är världens största mässa för utrustning, system och tillbehör i fritidsbåtbranschen. Sedan starten 1988 har mässan utvecklats till den naturliga samlingsplatsen för kunder och leverantörer från hela världen som under några intensiva dagar träffas för att nätverka och göra affärer. CSEC har ställt ut varje år sedan bolaget grundades 2011. Tävlingen DAME Design Awards lanserades redan 1991 med syftet att lyfta fram de bästa produkterna i fritidsbåtbranschen. Bidragen tävlar i flera kategorier och bedöms av en namnkunnig internationell jury. 

−  Alla stora spelare i branschen finns på plats på mässan och alla har koll på DAME Design Awards, säger Eben Martin, CSEC:s exportförsäljningschef. Konkurrensen om kategorivinst är förstås stenhård men bara att vara nominerad väcker stor nyfikenhet. Vi kommer att synas i mängden och jag ser fram emot många bra affärsdiskussioner.

Fler nyheter