En minut med Jörgen Eberstein VD på C Security Systems

– Ett ordentligt lyft i bolagets försäljning är det vi fokuserar på nu, säger Jörgen Eberstein som tillträder som VD i CSEC. Jörgen Eberstein har de senaste fyra åren arbetat som konsult i de nordiska länderna för ett stort polskt företag. Han går in i VD- rollen med stor erfarenhet av ledarskap och framför allt med en säljbakgrund av gediget slag.

Jörgen har gjort resan från säljare, regionchef och säljledare till key account manager inom SCA Hygiene och arbetat som försäljningschef och VD inom Thomee Hörle. Jörgen har senare drivit eget bolag och konsultverksamhet på den nordiska marknaden. 

– Nu ska vi öka våra marknadsaktiviteter, säger Jörgen. Jag ser mycket fram emot att presentera CSEC och våra innovativa produkter för nya marknader och kunder. Hög kompetens hos våra medarbetare, löpande produktutveckling och tillverkning i Sverige ger oss stora konkurrensfördelar. Framgångsrik försäljning bygger också på ett starkt kundfokus och ömsesidigt förtroende. I CSEC vill vi ha långvariga relationer med våra kunder. 

– Vi är väldigt glada, säger Lars Tegborg, styrelseordförande på CSEC. Vi i styrelsen ser det som det självklara steget för bolaget. Jörgen är kompetent, entreprenörsinriktad och har ett stort engagemang. Det känns mycket bra att han kommer in och stärker organisationen. Eftersom avgående VD Jacob Lundberg sitter kvar i styrelsen och stöttar får vi det bästa av två världar. 

Jörgen Eberstein ser fram emot att ge sig in i IoT-branschen och delar CSECs vision att skapa lösningar för en tryggare värld. 

– Vi har kommit långt inom flera områden, grunden är lagd och den tekniska kompetensen finns inhouse. Nu ska vi fokusera ytterligare på den kommersiella delen, säger Jörgen. Jag har tidigare jobbat med stora nordiska butikskedjor där CSECs produkter skulle passa väl in. Vi är också mycket nära att landa en stor affär i Frankrike inom kort. Vår produktportfölj och våra varumärken ger oss stora möjligheter och vi märker ett ökat intresse för våra produkter.

– CSEC är fortfarande ett litet bolag och även om jag inte kan hävda att vi ska bli störst, så kan vi kan växa och bli bäst. Det har vi siktet inställt på. Nu är det full fokus på sälj och marknad.

Välkommen ombord, Jörgen, säger vi på CSEC. 

Fler nyheter