CSEC intar Entreprenad Live 2023

CSEC finns på plats i Göteborg Landvetter med Spåra 7-9 september. Entreprenad Lives idé är att skapa starka regionala mässor för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad.  

Här finns utrymme för utställning, provkörning, seminarier och upplevelser. Tanken är att det skall vara enkelt för besökarna att att få överblick över branschens leverantörer och att kunna fatta bra underlag för köp och investeringar. Målet med Entreprenad Live är att skapa förutsättningar för bra affärer och nya marknader genom inspirerande möten och relationer.
– Vi ställer ut på ”Entreprenad Live” för första gången och ser fram mot en bra mässa och intressanta möten. Entreprenadbranschen är högt prioriterad i vår verksamhet, säger Jörgen Eberstein, vd, CSEC.

Ni hittar CSEC och våra spåror i monter 653C.

Fler nyheter