Spåra och Kungliga Automobilklubben – KAK – i samarbete

Spåra GPS-tracker kommer att säljas till Kungliga Autombilklubbens medlemmar till reducerat pris.

Spåra och Kungliga Automobilklubben inleder samarbete där KAK kommer att kunna erbjuda Spåra till reducerat pris till sina medlemmar. Kungliga Automobil Klubben grundades år 1903 och är idag en ideell förening med främsta syfte att främja en sund utveckling av den svenska bilismen. KAK ägnar sig åt ansvarsfrågor kopplade till bil och trafik, motorsport och sociala klubbaktiviteter. 

Samarbetet har potential att gagna svenska bilägare avsevärt. Spåra, känt för sina innovativa lösningar inom spårningsteknologi, erbjuder nu sina tjänster till KAK:s medlemmar till ett förmånligt pris, vilket representerar en viktig fördel för medlemmarna.
Jörgen Eberstein, VD på CSEC, understryker det självklara i samarbetet.
– KAK, med anrik historia och engagemang för att främja en positiv utveckling inom svensk bilism, har länge varit en naturlig bas för bilentusiaster och förespråkare för trafiksäkerhet. Deras arbete sträcker sig över ett brett spektrum, från att adressera ansvarsfrågor i trafiken till att organisera motorsportevenemang och sociala aktiviteter för sina medlemmar.

Genom detta samarbete tar KAK ett steg ytterligare för att erbjuda sina medlemmar tillgång till moderna verktyg som kan höja säkerheten och tryggheten för deras fordon.
– Bilstölder är ett allt större problem. Kan KAK tillsammans med CSEC erbjuda lösningar som försvårar för de kriminella så är detta ett mycket vällovligt initiativ. Idag arbetar även KAK aktivt med att försöka begränsa tillgängligheten av fordons- och persondata från Fordonsregistret, säger Anders Ericson, generalsekreterare för KAK.

Spåras teknologi kan också spela en roll i att avskräcka från bilstöld, eftersom möjligheten att återfinna bilen blir högre med effektiva spårningslösningar. Förutom den direkta fördelen av att kunna återfinna ett stulet fordon, kan närvaron av ett spårningssystem också påverka försäkringspremier positivt, då risknivån potentiellt sett minskar.

Utöver de individuella fördelarna för medlemmarna bidrar detta samarbete också till KAK:s övergripande mål om att främja en säkrare och mer ansvarsfull bilkultur i Sverige. Genom att integrera modern teknik med traditionella värderingar om bilägarskap och trafiksäkerhet, kan KAK fortsätta att vara en ledande kraft i utvecklingen av svensk bilism.

Fler nyheter

Lars Tegborg ny VD i C Security Systems AB

Lars Tegborg ny VD i C Security Systems AB

Styrelsen i C Security Systems AB har beslutat att tillsätta Lars Tegborg som ny VD för bolaget.  I samband med att C Security Systems ABs bolagsstämma har fattat beslut om förvärv av EmbeddedArt AB sker en förändring. Den tidigare ordförande i bolaget, Lars...

läs mer