CSEC lanserar kampanj på C-pod mini för medlemmarna i Svenska Båtunionen

Inför den kommande båtsäsongen sjösätter CSEC en kampanj tillsammans med Svenska Båtunionen. Samtliga medlemmar kommer erbjudas ett mycket attraktivt pris på C-pod mini, som är CSECs senast utvecklade spårsändare för skydd och bevakning av båtar och vattenskotrar

Inför den kommande båtsäsongen sjösätter CSEC en kampanj tillsammans med Svenska Båtunionen. Samtliga medlemmar kommer erbjudas ett mycket attraktivt pris på C-pod mini, som är CSECs senast utvecklade spårsändare för skydd och bevakning av båtar och vattenskotrar. C-Pod mini tillverkas i Sverige, kommunicerar via 4G och är en av marknadens mest kompetenta spårsändare inom segmentet. Kampanjen startar 21 april och Svenska Båtunionens medlemmar kommer att nå erbjudandet via Svenska Båtunionens nyhetsbrev och hemsida.

– Vi ser många fördelar med att arbeta nära branschen och tillsammans med båtintresserade över hela landet, säger Jörgen Eberstein, VD på CSEC. C-pod mini har unika egenskaper och lever väl upp till försäkringsbolagens krav när det gäller den här typen av produkter. Många båtägare är tyvärr inte medvetna om att försäkringsbolagen ger premierabatter till kunder som använder C-pod mini i sin båt.

– C-pod mini är en spårsändare som går hand i hand med Svenska Båtunionens vision om det goda båtlivet. Vi ser fram emot att erbjuda Svenska Båtunionens medlemmar ett attraktivt pris på C-pod mini och bidra till att fler stölder inom branschen klaras upp, säger Jörgen Eberstein.

Svenska Båtunionen

Svenska Båtunionen är en central organisation för det svenska båtlivet.

Svenska Båtunionen är en organisation som består av ca 900 båtklubbar och över 180 000 enskilda båtklubbsmedlemmar i Sverige. Tillsammans arbetar de för ett båtliv som ska vara säkert, hållbart och miljömedvetet.

Fler nyheter

CSEC inleder samarbete med M Sverige

CSEC inleder samarbete med M Sverige

CSEC inleder ännu ett samarbete, denna gång med M Sverige. Redan nu kan M Sveriges medlemmar köpa CSECs produkter - Spåra och C-pod till förmånliga priser via M Sveriges hemsida. Riksförbundet M Sverige är Sveriges största konsumentorganisation för bilister och andra...

läs mer