CSEC och SMC inleder samarbete kring MC-skydd med spårsändare

CSEC inleder 1 maj 2023 ett samarbete med SMC, Sveriges Motorcyklister. CSEC kommer närvara på SMC:s stora event i Åre 12 – 14 maj, där Spåra Classic presenteras närmare för medlemsorganisationen som i år firar 60 år. Under maj månad kommer SMC:s medlemmar att kunna köpa Spåra Classic till ett mycket förmånligt pris via SMC:s hemsida.

Spåra Classic är en liten, pålitlig och kompetent spårsändare med lång batteritid och som kommunicerar via 4G. Spåra Classic är utvecklad i Sverige där den också tillverkas. Förutom tryggheten i att ha full kontroll över var MC:n befinner sig, ger Spåra Classic fördelar när man försäkrar sin MC. Väljer man till exempel Svedea för sin MC-försäkring kan självrisken helt elimineras om en stulen MC hittas.

SMC är en ideell organisation med cirka 67 000 medlemmar och som arbetar för att tillvarata svenska landsvägsmotorcyklisternas intressen.

  • Vi är mycket glada över att samarbeta med SMC och att kunna erbjuda deras medlemmar Spåra Classic till ett mycket förmånligt pris. Alla som vill skydda sin MC och ha kontroll på var den befinner sig kommer att uppskatta Spåra Classic, säger Jörgen Eberstein, VD för CSEC.

Samarbetet mellan CSEC och SMC kommer också att bidra till ökad medvetenhet om fördelarna med att använda spårsändare som skydd och minska antalet stulna motorcyklar.

Presskontakt
Sara Torgnysdotter
Kommunikationsansvarig C Security Systems AB
E: sara@csec.group/en
M: +46 70 919 91 44

Om C Security Systems AB (publ)
IoT-bolaget C Security Systems, baserat i Stockholm, utvecklar, marknadsför och säljer högteknologiska skydds- och övervakningssystem på den globala marknaden under varumärkena Spåra och C-pod. Vår affärsidé är att skapa trygghet och förenkla för människor och företag genom att erbjuda smarta sensorsystem för att skydda människor, djur och rörliga tillgångar.

Fler nyheter

CSEC inleder samarbete med M Sverige

CSEC inleder samarbete med M Sverige

CSEC inleder ännu ett samarbete, denna gång med M Sverige. Redan nu kan M Sveriges medlemmar köpa CSECs produkter - Spåra och C-pod till förmånliga priser via M Sveriges hemsida. Riksförbundet M Sverige är Sveriges största konsumentorganisation för bilister och andra...

läs mer