CSEC i fortsatt samarbete med SMC

C Security Systems AB fortsätter samarbetet med SMC (SverigesMotorcyklister).
I samband med evenemanget ”Mälaren Runt”. 19 augusti finns vi med för att presentera Spåra Classic för alla medlemmar i SMC. Ett första steg att förhindra stöld är att se till att din motorcykel är ordentligt låst och utrustad med en Spåra Classic – ett bra komplement för alla MC-ägare att som vill ha kontroll.

Spåra Classic fungerar överallt där det finns mobiltäckning. Till skillnad från en keyfinder som använder bluetooth-teknik arbetar en Spåra oberoende av vilka enheter som är i närheten. Användningsområden för en Spåra är alla typer av fordon och andra saker som behöver tillsyn, till exempel väskor. Genom patenterad teknik har Spåra upp till 1 års batteritid när den ligger i viloläge.

Fler nyheter

CSEC inleder samarbete med M Sverige

CSEC inleder samarbete med M Sverige

CSEC inleder ännu ett samarbete, denna gång med M Sverige. Redan nu kan M Sveriges medlemmar köpa CSECs produkter - Spåra och C-pod till förmånliga priser via M Sveriges hemsida. Riksförbundet M Sverige är Sveriges största konsumentorganisation för bilister och andra...

läs mer