CSEC inleder samarbete med M Sverige

CSEC inleder samarbete med M Sverige

CSEC inleder ännu ett samarbete, denna gång med M Sverige. Redan nu kan M Sveriges medlemmar köpa CSECs produkter – Spåra och C-pod till förmånliga priser via M Sveriges hemsida.

Riksförbundet M Sverige är Sveriges största konsumentorganisation för bilister och andra trafikanter. Under 100 år har organisationen gett medlemmar stöd, råd och inspiration. M Sverige arbetar för en hållbar, säker och tillgänglig mobilitet, med ett starkt engagemang för trafiksäkerhet och bilkonsumenters rättigheter. Ett viktigt syfte med samarbetet är att nå ut till en mycket engagerad målgrupp. Med hjälp av CSECs produkter kan man t ex säkerställa att fordon inte försvinner, körs olovligen eller lämnar avsedda platser.

– Vi ser fram emot ett bra och långvarigt samarbete med M Sverige. Våra produkter utvecklas och tillverkas i Sverige och ger ökad trygghet och kontroll av bilar, motorcyklar, båtar, husdjur och annan värdefull utrustning, säger Jörgen Eberstein, VD på C Security Systems. Våra spårsändare är pålitliga, kompetenta och har lång batteritid. Dessutom kommunicerar de via 4G och är rustade för framtiden.

– Vi ser fram mot ett bra samarbete med C Security Systems och möjligheten att erbjuda våra medlemmar bra produkter till förmånliga priser, säger Markus Kjellgren på MSverige.

Fler nyheter